Ekim 23, 2024

Karşılığı Verilememiş Durumlar

Hayatımız boyunca yaşadığımız bazı olaylar ve durumlar vardır ki bu olay ve durumların karşılığını ödememiz mümkün değildir. Bu olaylar ve durumlar bizim için yapılmış çok büyük iyilikler olabilir, bize karşı yapılmış çok büyük kötülükler de olabilir veya asla ulaşamayacağımız yerlerden bize gelmiş iyi veya kötü şeyler de olabilir. Sonuç olarak hayatımız karşılığını veremediğimiz durumlarla dolu olabilir.

Karşılığı Verilememiş Durumlar

Ve bu durumlar bizler açısından gün geldiğinde bize karşı büyük bir kos olarak da kullanılabilirler. Çünkü ödeyemeyeceğimiz bir şey her zaman için bir yükümlülük olacaktır bize karşı kullanılabilecek. Bu sebepten dolayı ne yapıp ne edip karşılığını ödeyemeyeceğimiz durumlar altına girmememiz lazım. Karşılığını ödeyemeyeceğimiz iyilikler bize karşı sürekli bir şey istemek olarak geri dönebilir.

Karşılığı Verilememiş Durumlar

Aile karşılığını ödeyemeyeceğimiz kötülükler ise bizim açımızdan şu şekilde bir yansıma sebep olabilir. Birincisi, içimizde asla bitiremediğimiz veya bitirmekte çok zorlandığımız bir öfke ve nefretle yaşamaya mahkum kalabiliriz. Bu öfke ve nefret gün geldiğinde başka birisi tarafından yönlendirilebilir, kullanılabilir veya bizi son derece zor durumlara sokacak yollara bizi sokabilir. 

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun