Ekim 26, 2024

Yönetici Tiyatrosu

Bizi yöneten her insan bazen anlam veremediğimiz tuhaf davranışlar içerisine girerek, bazen bizi rencide edecek, bazen bizi onur edecek davranışlar içerisinde bulunabilirler. Bunun sebebini anlayamayız. Ancak bu ilk başlarda anlayamamamız için geçerlidir. Zaman geçtikçe bu sebebi çok daha iyi anlayabiliriz. Tabi üzerine biraz kafa patlatmak ve araştırma yapmak gerekir. Ancak bunların hepsinin zaman içerisinde oynanan psikolojik oyunlar olduğunu anlayabiliriz.

Yönetici Tiyatrosu

Evet, ne yazık ki yöneticiler yönetmek için türlü türlü oyunlar oynarlar insana ve bu oyunlar psikolojik oyunlardır. Sizin sınırlarınızı ve sabrınızı zorlamak için bu oyunları oynarlar. Ondan sonra sizi ellerinde tutmak, bir yere gitmemenizi sağlamak için de bu oyunları oynarlar. Sizi seviyormuş gibi görünseler de veya bazense kızıyormuş gibi görünseler de, umurlarında olan tek şey sizin o işi yapmanızdır. Aslında ortada gerçekten duygusal bir bağ söz konusu değildir veya bir duygusallık da söz konusu değildir. Sadece bir tiyatro oynanıyordur yönetici tarafından size ve siz de yeterince akıllı olmazsanız bu tiyatroya kanar ve bu yönlendirmeye düşersiniz.

Yönetici Tiyatrosu

Bu sebepten dolayı yönetici tiyatrolarda az çok bilmek ve bunlara düşmemek gerekir. Bunlara düşmemek için size yapılacak en iyi şey herhangi bir yöneticinin size olan kızgınlığını ya da size olan sevgisini çok fazla umursamamaktır. Çünkü hiçbiri gerçek değildir. Yüzde doksanı gerçek değildir. Tabii siz gerçekten kötü bir şey yaparsanız size gerçekten kızarlar. Orası ayrı bir konu ama siz hak etmediğiniz bir kötü muamele görürseniz inanın bunun bir gerçekliği yoktur ki siz işinizi iyi yaparsanız asla kötü bir muameleyi hak etmezsiniz ve saygılı birisi olursanız. 

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

İnanmak

İnanmak

İnsanın Ne Aradığını Bilmemesi

İnsanın Ne Aradığını Bilmemesi

Çok  Çalışmanın Akıl ile Birleşimi

Çok Çalışmanın Akıl ile Birleşimi

Yönetici Tiyatrosu

Yönetici Tiyatrosu

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

İnanmak

probiyotik
bubble30
Nielawore

MY DEPARTURE WILL BE GLORIOUS: NGC 6210

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun