Temmuz 04, 2024

Adım Adım Akıllı Saatlere

Cep telefonlarının hayatımıza girmesiyle birçok kişi kol saati takmayı tamamen bir kenara bıraktı. Artık çoğumuz saati öğrenmek istediğimizde üşenmeyip cep telefonumuzu elimize alıyor ve ekranını aydınlatıp saatin kaç olduğuna bakıyoruz. Dünyanın tanınmış saat üreticilerinden Fossil ise, yeni bir tasarımla uzun süre önce saat takmayı bırakan bir nesle yeniden kol saati takma alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyor.

Adım Adım Akıllı Saatlere

Aslında bundan önce cep telefonlu saat yapıp satan çok oldu, ama görüşme yapmak için saate kulaklık bağlamak gerektiğinden, bu fikir kullanıcılar arasında bir türlü kabul görmedi. Fossil ise ortaya koyduğu yeni fikirle saati cep telefonuna dönüştürmeyi değil, cep telefonundan gelen kayda değer bilgileri saate aktarmayı hedefliyor. Bunun için önce kol saatinizi kablosuz Bluetooth veri aktarımı teknolojisi sayesinde cep telefonunuzla eşleştireceksiniz, ardından telefonun aktardığı anlık bilgiler saatinizin ekranında belirecek.

Adım Adım Akıllı Saatlere

Bu bilgi telefon cebinizde çalarken arayanın kim olduğundan akıllı cep telefonunuzun üzerinde yer alan uygulamanın güncellediği hava tahminlerine, sosyal mecralarda takip ettiğiniz arkadaşlarınızın paylaştığı son haberlerden e-posta kutunuza düşen yeni bir mesajın başlığına kadar her şey olabilir. Üstelik bu projeyi hayata geçirmek için uğraşanlar, benzer cihazlara dair daha önceki tecrübelerden hareketle bu kez saati daha şık ve alımlı yapma konusunda oldukça kararlı olduklarını beyan etmişler.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Bilinmeyen Barbie’ler

Bilinmeyen Barbie’ler

Ağaç Kabuklarının Faydaları

Ağaç Kabuklarının Faydaları

Ağaç Kabukları

Ağaç Kabukları

Mısır Krallıklarının Süreçleri

Mısır Krallıklarının Süreçleri

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Anlaşılamayan Amaçlar

probiyotik

Bilinmeyen Barbie’ler

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun