Ekim 16, 2024

Amaca Ulaştığınız O An

Herhangi bir amaca ulaştığınız ya da bir zafer kasandığınız o anda hayatta başınıza gelebilecek en güzel şeyleri yaşamaya başlarsınız. Çünkü belki de yıllarca çalıştığınız, üzerinde durduğunuz, çabaladığınız şeyi sonunda almışsınızdır ve bu gerçek bir başarı ile ilgili olabilir. Gerçek bir başarı ya da sahte bir başarı arasındaki fark, belki de çok çabalamadan ya da hak etmeden kazandığınız her şey sizin sahte birer başarınız iken, çabalayarak kazandığınız bir şey sizin gerçek başarınız olacaktır.

Amaca Ulaştığınız O An

Başkalarının size verdiği her şey sizin için sahte bir başarıdır. Ve gerçek bir başarı anında ulaştığınız hisleri, çıkardığınız dersler ve bakış açınızda olan değişimler gerçekten hiçbir şeye benzemez. Tabi burada sizin başarıdan ne anladığınız da önemlidir. 

Amaca Ulaştığınız O An

Bazı başarılar sizin için çok önemsiz olacaktır ama bazı başarılar ise sizin için çok önemli olacaktır. Başarının sizin için olan önemi arttıkça başardığınız şeyin de ve ulaştığınız amacın da sizde yarattığı hissiyat yoğunlaşacaktır tabi ki.

Yorumlar

  • Büyük bir rahatlama getiriyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Ayrı Ayrı

Ayrı Ayrı

Sosyal Ortamlar Pek Çok Kilidi Açar

Sosyal Ortamlar Pek Çok Kilidi Açar

İyi Gözlem ve Bilgi

İyi Gözlem ve Bilgi

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Ayrı Ayrı

probiyotik

Venedik’te Türk Ticaret Bölgesi

bubble30
Nielawore

WHAT HAPPENS IF THE SUN GOES OUT?

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun