Ekim 23, 2024

Aniden Odaklanabilmek

Hayatta yapabileceğimiz en iyi şeylerden birisi odamızı aniden arttırabilmek olabilir. Bunu şöyle düşünün. Hayatta yaşadığımız olaylar her zaman için beklediğimiz şekilde veya planladığımız şekilde gelişmez. Bazı şeyler vardır ki aniden ortaya çıkar. Ve aniden ortaya çıkan durumlara karşı odamızın da bir anda oraya dönmesi gerekir. Bu bir tehlike anı olabilir. Bir kaza anı olabilir. Ve çok çok önemli bir durum da olabilir.

Aniden Odaklanabilmek

Ama aniden ortaya çıkmıştır. Ve bu aniden ortaya çıkmalara karşı yapabileceğimiz en iyi şey aniden o noktaya odaklanabilmektir. Tabi bu o kadar da kolay bir şey değildir. Hatta son derece zor bir şeydir. O an başka bir şeyle uğraşırken, şu an aklınızda başka şeyler varken, odağınız başka bir konu veya konulardayken, bir anda tek bir şeyi, tüm odağınızı kilitlemeniz gerekir.

Aniden Odaklanabilmek

Bu, ilk denemelerde olabilecek bir şey değildir ya da her zaman olabilecek bir şey de değildir. Hele ki bir de konu sevmediğiniz bir şeyse, olamamı çok daha zor olacaktır. Çünkü insan sevmediği şeyleri her zaman için daha zor odaklanır. Odağı aniden değiştirmek veya aniden tek bir noktaya yönlendirmek, çok fazla pratik ve deneme isteyen bir şeydir. Ama zamanla başarılamayacak bir durumu da yoktur, başarılabilir. 

Yorumlar

  • Son derece önemli bir konu

  • Bu gerçekten çok zorlu bir durum

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun