Ekim 23, 2024

Bazı Günler Şanslı Geçer

Hayatta geçmişimize baktığımız zaman genellikle şanssız olduğumuz günler aklımıza gelir. Ancak bu şanssızlığın aslında her zaman olmadığı da bir gerçektir. İnsan genellikle kötü olanı hatırlamaya meyillidir ama gerçekten de bazı günler son derece şanslı geçebilir. Bu şansın nasıl bir şey olduğunu anlatmak şöyle tarif edilebilir belki de. Hiç beklemediğiniz bir günde işlerin son derece iyi gitmesi olarak düşünebilirsiniz.

Bazı Günler Şanslı Geçer

Hiç beklemediğiniz insanlardan çok farklı ve iyi tepkiler almak olarak düşünebilirsiniz. Sonuç olarak beklemediğiniz şeylerin iyi ve pozitif olarak dönüş yapmasıdır. Bu tabi her zaman olmaz. Şanssızlığı ise bunun tam tersi olarak düşünebiliriz. Yani hiç beklemediğimiz bir anda, beklemediğimiz insanlardan veya durumlardan son derece olumsuz karşılıklar almak olarak düşünebiliriz. Aslında şans ve şanssızlık hayatımızın her döneminde, belki de eşit zamanlarda, eşit şekillerde karşımıza çıkar.

Bazı Günler Şanslı Geçer

Yani dönem olarak baktığımızda. Ama biz daha çok şanssız olan anlarımızı hatırlarız. Bazı insanlar vardır ama gerçekten şanssızdır ve şans onları genellikle bulamaz. Ve bazı insanlarsa genellikle şanslıdır ve şans onları daha çok bulur. Ama her insan için şanslı olan belli anlar vardır veya belli zamanlar vardır. İşte bu şans geldiği zaman onu nasıl değerlendirdiğiniz sizin açınızdan son derece önemli olan bir durumdur. 

Yorumlar

  • Şans bazen iyi gider

  • Her şey şansa bırakılamaz

  • Şanslı olmak isterdim.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun