Ekim 23, 2024

Bitmek Bilmeyen Durumlar

Hayatta bazı sıkıntılar vardır ki bir türlü bitmek bilmez. Ya hayatımız boyunca bizi bırakmaz veyahut da çözümü çok zordur ve çok uzun sürer. Örneğin sağlık konusu. Eğer sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa ve tedavisi yoksa, muhtemelen o sizin peşinizi asla bırakmayacaktır. Ancak sağlık dışındaki meselelerin çözümü vardır ama çok zor olabilir. Örneğin borçlusunuzdur ve yıllarca borç ödemek zorunda kalabilirsinizdir. 

Bitmek Bilmeyen Durumlar

Veyahut da sizin kendi yapınızdan dolayı kaynaklanan ve başınıza gelen kötü olaylar vardır ve siz bunlarla uğraşmaktan ve sürekli bunları kendinize tekrar etmesinden dolayı bitmek bilmeye sıkıntılar yaşarsınız. Başınıza gelen bazı hatta pek çok sıkıntının sebebi ne yazık ki bizzat sizsinizdir. Sizin sebep olduğunuz sıkıntılar, sizin zihin yapınızla, hayatı olan bakış açınızla, iradesizliğinizle ilgilidir. İradesizliğinizle ilgili olan kısım, kendi duygusal durumlarınızı veyahut da istek ve arzularınızı bir türlü kontrol edemeyip, onlara yenik düşüp, her seferinde onlar sebebiyle aynı hatayı yapmak veyahut da çok çalışamamak, kendinizi bir şeye çok odaklayamamak.

Bitmek Bilmeyen Durumlar

Bunlarla ilgilidir. Bakış açınızla ilgili olan durumu sizin cahilliğiniz ve kafa yapınızda oluşturduğunuz yanlış düşünceleri doğru hale getirememenizle ilgilidir. Sırf yanlış bir düşünceniz var diye bazen aynı konuda aynı hatayı defalarca kez yaşar, defalarca kez başarılı olursunuz. Bu dediğim gibi hayatı olan bakış açınızla ilgilidir. Pek çok şey hayatı olan bakış açınızla sizi başarılı veya başarısız yapar. Ne yazık ki öncelikle insanın kendini değiştirmesi gerekir ki sıkıntıları bitsin. 

Yorumlar

  • bu kadar kesin konuşmamak lazım

  • Bazı dertler bitmek bilmez

  • Bazıları bunları kendi kendine yaratıyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun