Ekim 23, 2024

Büyük Olayların Başından Belli Olması

Hayatımız boyunca bazı olaylar yaşarız ve bazı olaylar büyük olabilir ama geneli küçük olacaktır. Bizim için bireysel olan hemen hemen her olay küçüktür. Mesela bir okul kazanmamız ya da ailemizin içinde yaşanan sorunlar gibi. Bunlar aslında sadece bizim için büyük ama insanların kalanı için küçük sorunlardır. Yani küçük dertlerdir. Ancak bununla birlikte bir de büyük olaylar vardır. Herkesi ilgilendiren, herkese canını sıkabilecek olaylar.

Büyük Olayların Başından Belli Olması

Örneğin savaşlar, yıkımlar, büyük bilimsel buluşlar, bu tarz şeyler. Bunların arasında genelde savaşlar en büyük yer kaplayanı oluyor. Bilimsel keşifler belki planlanamaz, hatta belki onlar da planlanıyor olabilir. Onların planlanması ise, zaten keşfedilmiş bir bilimsel keşfin belirlenen, istenilen bir tarihte ortaya çıkmış ve keşfedilmiş gibi yapılması olabilir. 

Büyük Olayların Başından Belli Olması

Bunun haricinde yapılan ya da yaşanan olaylarda ise, örneğin büyük savaşlarda, genellikle savaşların önceden kurgulanmış olduğu veya komutanlarından tutun da savaşı başlatacak olan devlet liderlerine kadar hepsinin aslında önceden belirli olduğunu tahmin edebilirsiniz. Büyük olayların tamamı, insanlığı etkileyecek olayların tamamı aslında başından bellidir ve planlanır. Ve planlı bir şekilde insanlık medeniyetine sunulur. Farklı halde insanlık nereye gittiğini bilmeden yol alır da.

Yorumlar

  • Büyük olaylar başından planlanır

  • Her zaman da belli olmuyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun