Ekim 23, 2024

Engellerin Önceden Kaldırılması

Diyelim siz A noktasından B noktasına hareket etmek istiyorsunuz. Ama önünüzde bir sürü engeller var. O zaman ne yaparsınız? Önünüzdeki engelleri önce kaldırır. Ondan sonra A noktasından B noktasına hareket etmeye çalışırsınız. Doğrusu budur. İşte sadece bir yolda değil de herhangi bir şeyi yaparken, harekete geçmeden önce size engel olabilecek şeyleri tespit edip önce onları kaldırmak, işlerinizi çok daha sorunsuz ve kolay bir hale getirecektir. 

Engellerin Önceden Kaldırılması

Burada zor olan durum ise sizi açınızdan engel olabilecek şeylerin ne olduğunu bulabilmektir. Örneğin siz bir yerde doktor olmak istiyorsunuz diyelim. Peki burada sizin önünüze çıkabilecek engeller ne olurdu? Bir tıp diplomanız olduğunuzu varsayarsak, burada önünüze çıkabilecek engeller, belki de birincisi, orada başka insanların da doktorluk yapmak istemesidir. Peki onların şansını artıran şeyler nedir?

Engellerin Önceden Kaldırılması

Belki de tanıdıklarının olmasıdır. Böyle bir soru-cevap şeklinde giderseniz, önünüze çıkabilecek pek çok engelli bulabilirsiniz. Gördüğünüz gibi, başka insanların da orada doktor olmak istemesi ve tanıdıklarının olması sizin açınızdan bir engel teşkil edebilir. O zaman bu engelleri ortadan kaldırmak için çözüm bulmanız gerekir. Önce engelleri kaldırıp, sonra ilerlersiniz. Soru-cevap şeklinde de bütün engelleri bir şekilde tespit edebilirsiniz. 

Yorumlar

  • Engelleri önceden kaldırmak çok daha iyi bir düşünce tarzıdır

  • Mücadele etmek gerekir.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun