Eylül 18, 2024

Her Hareketin Sonradan Olacaklara Temel Olması

Bir insanı başarıya götüren en önemli şeylerden birisi, başarılı olmak istediği alana veya olaya başlayana kadar öncesinde neler yaptığıdır. Bunu şöyle düşünün, bir sınava girmeden önce o sınava çalışırsanız, o sınavdan başarılı olma şansınız artacaktır. Bu sizin sınava yönelik yaptığınız bir ön çalışmadır. İşte bu da amacınıza yönelik bir ön çalışmanın aslında sizi başarıya götüren en büyük konu olduğunu gösterir. Ancak her konuda veya hayatınızda bunu uygulamanın yolu aslında her şeyi bir plan program dahiline sokmanızdır. Ne demek istediğimi şu şekilde anlatayım. Örneğin, siz çok büyük bir yerde işe girmek istiyorsunuz.

Her Hareketin Sonradan Olacaklara Temel Olması

Bu büyük ve önemli bir şirkette işe girmek istiyorsunuz. Bu büyük ve önemli şirkette işe girmeniz için gerekli olan bazı kriterler var. Bunlar en iyisi şirketinize sunduğu şeyler, belli başlı sınavları geçip geçtiğinizin belgelerini şirkete göstermek olsun. Ama iş bununla da bitmiyor. Bu olduktan sonra ise başka rakiplerinizle de yüzleşmeniz gerekiyor. Çünkü o şirkete girmek isteyen tek kişi siz değilsiniz. O zaman ne yapmanız lazım? O şirketin içinde bazı insanlara ulaşmanız lazım. İşte burada şöyle bir sistem yapabilirsiniz. Bir yandan sınavlara çalışıp bir yandan da o şirketin içinde çalışan insanları bir yerlerden veya bir şekilde bunu tespit edip onlarla bir şekilde iletişimi kurup samimi olma yollarını bulabilirsiniz.

Her Hareketin Sonradan Olacaklara Temel Olması

İşe alım gününe kadar, sınav günlerine kadar da bu iletişiminizi ve samimiyetinizi ilerletirseniz hem içerden birilerini tanımış olursunuz hem de sınava çalışmış olursunuz. Bu şirkette işe girmeniz dolayısıyla hem işe girdiğiniz zaman içerideki iletişiminiz kuvvetli olacaktır. Yani bir yalnızlık çekmeyeceksinizdir. Hem de en iyi yerde işe girmiş olacaksınızdır. İşte burada önceden yapılan pek çok hareket o işe girmek ve o işe girmekten sonra olacak pek çok şeyi desteklemiş oldu. 

Yorumlar

  • Her hamle sonrası için temel olduğunda başarı ihtimali katlanarak artar

  • Tercihler tercihleri kovalar

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Farklı Dil

Farklı Dil

Zorlukların İnsan Zihnini Değiştirmesi

Zorlukların İnsan Zihnini Değiştirmesi

Sonbahar Geç Geldi

Sonbahar Geç Geldi

Kendine Odaklı Yaşamak

Kendine Odaklı Yaşamak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Farklı Dil

probiyotik

Yıldızların Işıkları

bubble30
Nielawore

STAR BIRTH CAULDRON: CARINA NEBULA

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun