Ekim 23, 2024

İnsanlar Mutlaka Hata Yapacaktır

Pek çok insan için yapılabilecek veya oluşturabilecek en büyük beklenti, onların gün geldiğinde mutlaka hata yapmalarıdır. Bazı insanlar için hata yapma durumu çok fazlayken, nadir insanlar için ise hata yapma durumu çok azdır. Burada hata yapma durumu ise genellikle insanların iradesizliğinden kaynaklanacaktır. Ve has peşinde koştuğunuz, ahlaksızlık yaptığınız, etik kurallara uymadığınız her an aslında siz açık vermiş olursunuz.

İnsanlar Mutlaka Hata Yapacaktır

Ve yarattığınız bu açıklar ise sizleri son derece kötü bir noktaya da sürükleyecektir. İnsanlar hata yaptıkları zaman ise bu onlar için negatif bir puan olarak yazılır. Tabi hatayı kaç kişinin bildiği de önemlidir veya kimin bildiği de çok önemlidir. Burada önemli olan olay hatanın aslında bilinmemesidir. Çünkü hata bilinmezse kişi için bir problem oluşturmaz.

İnsanlar Mutlaka Hata Yapacaktır

En azından o an için öyle. Ama yapılan hata başka biri ya da birileri tarafından bilinirse bu büyük bir problemdir ve büyük bir zafiyet yaratır. Önemli olan ise hata yapmadan başkalarının hatalarını bilebilmeniz olacaktır. Bu yüzden insanlara mutlaka hata yapacaktır. Önemli olan onların hata yapmalarını beklemektir sadece. 

Yorumlar

  • Her insan hata veya kaza denilen olaylarla karşılaşabilir

  • Bazen en iyisi beklemektir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun