Ekim 23, 2024

İnsanların Marka Olması

Günümüzde herhangi bir ürün üretebilen pek çok marka var. Ve bu markalar geçmişte de vardı aslında. Geçmişte ve şimdide. Ancak geçmişle şimdi arasında markalaşma konusunda son derece büyük bir fark var. O farkı artık sosyal medya sayesinde insanların da kendilerini birer markaya dönüştürmesi. Yani burada sistem tam olarak şu şekilde çalışıyor. Sosyal medyada insanlar ünlü ya da meşhur oluyorlar veya meşhur olduktan sonra sosyal medyaya giriyorlar, fark etmez.

İnsanların Marka Olması

Daha sonra kendi adlarıyla çıkarabildikleri herhangi bir ürün, yaptıkları herhangi bir şey, yedikleri herhangi bir şey marka haline geliyor. Yani sosyal medyadaki insanlar bir şeyi marka haline getirmiş oluyor. Oysaki sosyal medyadan önce ya da küreselleşmenin artmasından önce bir marka belki de sadece marka olduğu için markaydı. 

İnsanların Marka Olması

Bir şeyler üretebildiği için veya gerçekten kaliteli olduğu için. Ama şimdi en kötü şey bile sırf onu kullanan veya onu üreten kişi marka haline geldiği için marka olabiliyor. Bu sebepten dolayı işler iyice tuhaflaşmaya başladı son zamanlarda. Belki de hiçbirimizin bundan 20-30 yıl önce tüketmeyeceği şeyler bugün sırf insanların marka olması ve onların tüketmesi sayesinde tüketilmeye başlandı. Gerçekten enteresan bir hale geldi bu olay. 

Yorumlar

  • Günümüzde insanlar marka haline geldi

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun