Ekim 23, 2024

İstenmediğini Anlamak

Bazen, istemediğiniz bir yerde, istemediğiniz bir şekilde olduğunuzu insanlar size farkettirmeye başlar. Ancak burada sizi istemeyen insan açısından en büyük problem bunu size söyleyemiyor olmasıdır. Çünkü bunu size direkt söylerse aslında bu konuda kendisini de haksız konuma düşürecektir. Durduk yere bir insana istemediğinizi söyleyip onu herhangi bir yerden gönderemezsiniz. Tabii çok büyük bir güç sahibi değilseniz ki genelde insanların pek çoğu bu kadar güçlü değildir.

İstenmediğini Anlamak

Bu yüzden bir insana durduk yere istemediğinizi söyleyip onu oradan gönderemeyeceğinize göre pek çok insan istemediğini davranışlarıyla belli eder ve size bir mesaj verir sizin oradan çekip gitmeniz için. Aslında verilen bu tarz mesajların en önemli amaçlarından birisi de sizi oradan göndermek için bir bahane yaratmaktır. Sizin sinirlerinizi bozabilir, sizin üzerinize oynayabilir, siz orada bir tuzağa düştüğünüzde de sizi istemediğini söyleyip gönderebilir. 

İstenmediğini Anlamak

Ne yapacağı hiç ama hiç belli olmaz. Ama aslında bellidir. İşte böyle durumlarda o insana karşı uyarabileceğimiz en iyi cevap onun sinir bozucu veya kışkırtıcı hareketlerini aldırmayıp oradan gitmemektir. Bu, sizi istemediğini belli eden ve sizi kışkırtmaya çalışan insanlara söyleyebileceğiniz en güzel cevaptır. Onunla tartışmayın. Onunla, onun seviyesine muhataplığa girmeyin. Sadece orada durun ve oradan gitmeyin. Her ne yapıyorsanız, aynısını yapmaya devam edin. Ve içten içe o insanın çıldırmasını keyifle izleyin. 

Yorumlar

  • Bu his gerçekten çok kırıcı olabiliyor

  • Bazen istenmediğimiz yerde de durmamız gerekir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun