Ekim 23, 2024

Karşılıklı Anlayış Zorlukları Hafifletir

Zor zamanların yaşandığı pek çok dönemde insanlar hep bir arada olmuştur ve bir aralığa atlatmayı başarmıştır. Günümüzde pek çok insan bireysel bir yaşam seçse de aslında bu yaşanan her zaman için o kadar da doğru bir seçenek değildir. Çünkü bir arada yaşadığımız zaman ancak insan olarak yine ne zaman geleceği belli olmayan zor zamanları birlikte atlatabiliriz. Bunun haricinde bireyselliğe gidersek ve çok fazla yalnızlaşırsak o zaman zor bir dönem gelip kapımızı çaldığında eğer istisnai bir insan değilsek yani çok eğitimli, çok güçlü ya da çok zeki bir insan değilsek genellikle o zorluğu tek başımıza atlatamayız.

Karşılıklı Anlayış Zorlukları Hafifletir

Ancak toplu şekilde yaşamanın da büyük zorlukları vardır. Ancak bu zor bir dönemde tek başımıza kalmak kadar büyük bir zorluk oluşturmaz bizi. Ve ayrıca toplu şekilde yaşamanın getirdiği zorlukları aşmanın aslında basit gözüken bir yolu vardır. Ve bu yol basittir de. O yol ise karşılıklı anlayış ve fedakarlıktan geçer. Ama karşılıklı olacak.

Karşılıklı Anlayış Zorlukları Hafifletir

Yani herkes birbirine karşı yapacak. Bu olduğu zaman veya bunu yapabilecek insanlar bir araya geldiği zaman toplu bir şekilde yaşamak son derece kolay bir hale gelir. Ancak bunu yapamayan insanlar bir araya gelirse işte orada toplu bir şekilde yaşamak büyük bir çileye dönüşecektir.

Yorumlar

  • Zor zamanlar karşılıklı anlayışı gerektirir

  • Anlayışın sınırları olursa tabii ki hafifletebilir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun