Ekim 23, 2024

Reklamın Gücü

Reklamlar aslında hayatımızın her alanında bulunan ve herhangi bir şeyin size ulaşması konusunda son derece etkili olan araçlardır. Ancak günüz reklamcılığını da anlamak iyice güçleşmiştir. Çünkü eskiden sadece televizyondan verilebilen ve etkili olabilen reklamlar bugün internet ortamına da yayılmıştır. Ve yayılan bu reklamlardan hangisine size denk geleceği ve hangisine size etkileyeceği son derece büyük bir karmaşa olmuştur.

Reklamın Gücü

Ama reklamın günümüzdeki gücünüz şöyle özetleyebilirim. Kalitesiz ve boş bir şeyin bile pek çok kitle tarafından tüketilmesini reklamla sağlayabilirsiniz. Vakti takdirde kimse sizi tanımayacaktır. Bir de reklamın şöyle bir gücü de vardır. Kaliteli ve iyi olan bir şey de reklamın gücü sayesinde tüketilecektir. Buradan karşımıza çıkan sonuç ise tam olarak şöyledir. Bir şeyin reklamı iyiyse o şey tüketilmeye başlayacaktır.

Reklamın Gücü

Yani istediğiniz kadar kaliteli bir şey yaratın ya da üretin ya da sunun artık ne yapıyorsanız yapın. Eğer reklamınız yoksa veya iyi değilse o zaman sizin açınızdan o kaliteli ürünün hiçbiri çare olmayacaktır. Çünkü tüketimi çok olmayacaktır. Reklam en iyi veya en kötü hiç fark etmez. Ne yapılırsa onun tüketilmesini sağlar. Bu sebepten dolayı reklamlar aslında son derece güçlü ticari araçlardır. 

Yorumlar

  • Reklam her şeyi satabilir

  • Reklam önemli ama doğru ve etkili yerde

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun