Ekim 16, 2024

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Bazı insanlar vardır size sadece işleri düştüğünde ararlar ve sizden sadece bir şey istemek için sizin halinizi hatırınızı sorarlar. Bu tarz insanlar tabi bunu göstere göstere yapmak istemezler. Sizi aradıklarında önce sohbet ederler, sizin halinizi hatırınızı sorarlar, sonra bir bakmışsınız ki sizden bir şey isterler. Hiçbir muhabbet hiçbir şekilde bir şey istemeden kapanmaz. Bu bir konuda yardım olabilir, belli bir konuda para istemek olabilir, olabilir de olabilir.

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Ama dediğim gibi bir şey istemeden asla o telefon kapanmaz. Bu farkına vardıktan sonra insanı rahatsız eden bir duruma dönüşür ama yapacak da bir şey yoktur. Pek çok insan aslında bu şekilde sizi arayıp sorar. Bazen sizi sadece bir şey istemek için de aramayabilirler ama aramada bir amaç vardır. Örneğin bazı insanlar sadece dertlerini anlatmak için sizleri ararlar. Sizleri ararlar, size dertlerini anlatırlar, içlerini dökerler, sizin enerjinizi çalarlar ve sonra konuşmayı bitirirler.

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Bu da aslında sizden sürekli bir şey isteyen insanlarla aynı hesaptır. Hiç sizi bir yere davet etmezler, sizin gerçek anlamda halinizi hatırınızı sormazlar. Siz kendi derdinizi tasanızda anlatsanız size bir çözüm bile bulmaya çalışmazlar. Sadece kendileri için ararlar. İşte böyle insanlara karşı yapılabilecek en iyi şey belki de hiçbir şey ama hiçbir şey vermemektir onlara.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Ayrı Ayrı

Ayrı Ayrı

Sosyal Ortamlar Pek Çok Kilidi Açar

Sosyal Ortamlar Pek Çok Kilidi Açar

İyi Gözlem ve Bilgi

İyi Gözlem ve Bilgi

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Sadece İşi Düşünce Arayanlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Ayrı Ayrı

probiyotik

Venedik’te Türk Ticaret Bölgesi

bubble30
Nielawore

WHAT HAPPENS IF THE SUN GOES OUT?

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun