Eylül 19, 2024

Sonbahar Geç Geldi

Sonunda beklenen o zamanlar gelmeye başladı galiba. Artık o yaz mevsimi bitti. Yine korkunç sıcakların olduğu, insanı bunaltan, geren ve delirtecek kadar sıcak olabilen o yaz mevsimini galiba geride bırakmayı başardık. Ve havalara bakacak olursak sonunda havaların soğuyacağı o kış mevsimine adım adım ilerlemeye başladık. Artık öğlenleri kalktığımda havanın beni bunaltmadığını hissetmek güzel. Artık dışarı çıktığımda rutubetle karışmış berbat bir sıcağın beni sarmadığını hissetmek gerçekten güzel.

Sonbahar Geç Geldi

Son iki yıldır yaşadığımız yaz mevsimi insanın sıcaktan gerçekten de nefret etmesine sebep olmaya başladı. İki sene öncesine kadar yazları bu kadar problemli gelmezdi bana ama son iki senedir gerçekten yaz mevsimleri benim için büyük bir sıkıntı oluşturuyor. Son iki yıldır dünyada neler oluyorsa ya da iklimlerde neler oluyorsa bu gerçekten de hiç iyi olmuyor. Belli ki son iki yıldır ne yaşanıyorsa gerçekten de kötü.

Sonbahar Geç Geldi

Acaba buna karşı insanlar neler yapıyor? Çünkü iklimler bu şekilde gitmeye devam ederse sanırım bu çekilmez sıcaklar artık yaşanamaz sıcaklar haline gelecek. Sanki her sene bir öncekinden daha beter oluyor gibi. Hava sıcaklığı konusunda. Umarım bilim adamları ya da bizi yönetenler her kimlerse buna bir çözüm bulmuşlardır ve uyguluyorlardır şu anda. Eğer bulamamışlarsa ve uygulamıyorlarsa o zaman durum gerçekten de kötüye gidiyor demektir. 

Yorumlar

  • Her sene daha da geç geliyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Uzun Mücadele

Uzun Mücadele

Her Alanda Pay Edinmek

Her Alanda Pay Edinmek

Değer Yaratmak

Değer Yaratmak

O İlk Anları Aramak

O İlk Anları Aramak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Uzun Mücadele

probiyotik

Yıldızların Işıkları

bubble30
Nielawore

OPPOSITION: SATURN

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun