Eylül 25, 2024

Sorumluluk Almaya Hazırlanmak

Sorumluluklarımızın hayatta ne zaman bizi bulacağı ya da ne zaman, nerede karşımıza çıkacağı pek belli olmaz. Çünkü hayatta bazı şeyler planlı iken bazı şeyler plansızdır. Siz ne kadar çok şey planlamaya çalışırsanız çalışın, illaki bir noktada planlamadığınız bir şeyler karşınıza çıkacaktır. Ancak eğer pek çok konuda planlı gitmeye çalışıyorsanız aslında size gelecek sorumluluklara da hazırlıksız yakalanmazsınız.

Sorumluluk Almaya Hazırlanmak

Çünkü size gelecek sorumlulukların ne zaman ve nelerden sonra geleceğini de planlamış olacağınız için bu son derece önemli olacaktır. Yani kendi sorumluluklarınızı önceden kendinize hazırlayabilirsiniz. Çünkü onların ne zaman sizi bulacağını da siz biliyor olursunuz. hem de olayların ani ve birden gelişmesinin önüne geçerek hayatımızı da zorlaştırmasını engelleyecektir.

Sorumluluk Almaya Hazırlanmak

Çünkü elimizde aldığımız sorumluluklara önceden çalışamazsak genellikle bu bize başarısızlık getirir. Bu tıpkı tarihi belli bir sınava çalışmadan girmek gibi bir şeydir. Önceden çalışıp gidersiniz. Nasıl getireceği sorumlulukları da hesaplamaya çalışıp o sorumluluklara önceden hazırlanırsınız. 

Yorumlar

  • Kişi en azından kendi sorumluluğunu almalı

  • Sorumluluk planlı olmalıdır

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Hazırlanmak

Hazırlanmak

İnsan Etkisinin Azalması

İnsan Etkisinin Azalması

Kalabalıklar İçinde Kaybolmamak

Kalabalıklar İçinde Kaybolmamak

Hala Bıraktığın Yerdeler

Hala Bıraktığın Yerdeler

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Hazırlanmak

probiyotik

Tesla ve Edison

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun