Ekim 23, 2024

Zamanımızı Boşa Harcatan İnsanlar

İnsanların geneli hakkında hayatımıza dikkat etmemiz gereken yegane şeylerden birisi, zamanımızı ne kadar boşa harcatıp harcatmadıkları ile ilgilidir. Ve insanların geneli ne yazık ki bir şekilde zamanımızı da boşa harcamamıza sebep olur. Sizi dışarı çağırana önce insanı düşünün. Sizin kendinize zaman ayırmanıza ne kadar müsaade ederler. Veya sizi telefonla zırt pırt arayan insanları düşünün. Sizi telefonda saatlerce tutan insanları düşünün.

Zamanımızı Boşa Harcatan İnsanlar

Eğer bunları her gün yapıyorlarsa, bu insanlar sizin zamanınızı boşa harcamanıza sebep oluyor demektir. Bu tarz şeyler sık yapılmadığı müddetçe zamanınızı boşa harcatmaz. Hatta sizin için iyi vakit geçirmenizi sağlayan olaylardır. Ama biri size her gün telefonla zırt pırt arıyorsa ve saatlerinizi götürüyorsa biri sizi her gün dışarı çağırıp saatlerinizi dışarıda geçirmenize sebep oluyorsa bu sizin zamanınızı boşa harcatıyor demektir.

Zamanımızı Boşa Harcatan İnsanlar

Bir insanla sosyalleşirken bir şey üretmeniz pek mümkün değildir. Belki fikir paylaşımında bulunabilirsiniz, bu bir üretimdir ama, mesele oturup, çalışıp, herhangi bir şeyi hayata geçirmek olduğunda istediğiniz bir şeyi bunu sosyalleşip elenirken yapamazsınız. Bunu yapmanız için genellikle tek başınıza olup oturup çalışmanız gerekir. Başka birisi varken ve özellikle her gün varken sizin kendinize bir şeyler katma şansınız pek fazla yoktur. Zamanınız boşa akıyor demektir. 

Yorumlar

  • Zaman pek çok insandan daha kıymetlidir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Osmanlı’da Burçlar KAVS - YAY

bubble30
Nielawore

EXPLOSIONS FROM THE PAST: NGC 4051

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun